Els mercats es vesteixen de Nadal

Els mercats es vesteixen de Nadal

 

Ja estan aquí les tan esperades festes de Nadal. És un moment de molta afluència de públic als mercats i els paradistes estan esperant tot l’any aquest moment de grans vendes a les seves parades. Un espai atractiu i agradable on fer les compres és molt important ja que l’ambient nadalenc provoca una major despesa dels clients als mercats, sense deixar de banda que fa que es respiri un ambient diferent per uns quants dies.

Per això Fica’t posa molt èmfasi en la decoració Nadalenca dels mercats que gestiona i assessora intentant fer els millors tractes amb els proveïdors per tal de poder fer el millor al menor preu possible. També hi ha mercats que opten pel lloguer de la decoració que facilita la col·locació i a més es poden anar reinventant any rere any sense tenir sempre la mateixa decoració.

Tanmateix, la majoria de paradistes guarneixen la seva parada amb alegria i il·lusió pels seus clients, cosa que és molt important perquè dóna encara molt més color al Mercat.

Uns quants exemples són a Gavà, Viladecans, Cardedeu, Pallejà, Barberà… que a més de les activitats que preparen per les festes llueixen una decoració nadalenca per intentar fer més amena i feliç la compra del client!!

Podeu veure les fotos a continuació i veure com omplim de vida els mercats per Nadal, també!!

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »