Els mercats regalen milers d’euros en premis per Nadal

Els mercats regalen milers d’euros en premis per Nadal

 

Una gran part de clients que han comprat als mercats per Nadal de ben segur que s’han emportat algun premi. Des de petits obsequis com espelmes o imants fins a vals de compra de fins a 200€ han estat alguns dels premis per ser fidel als mercats.

El mercat que s’emporta el rècord aquest any és Mercagavà que en total ha repartit 10.000€!!! Aquest any fent servir els “Rascas de Nadal” el Mercat ha volgut que fossin premis molt repartits perquè toqués a com més gent millor. Els premis grossos es van repartir al final de la campanya dels “Rascas” on tothom que no havia obtingut cap premi podia participar al sorteig de 5.000€ repartits en vals de 100€ i 200€ per consumir a Mercagavà.

Els “Rascas” també han tingut protagonisme aquestes festes al Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès on s’han repartit entre premis i vals de compra 6.500€, una bona xifra que els paradistes regalen amb il·lusió ja que són diners que després repercutiran a les seves caixes un altre cop.

Els mercats que no han fet “rascas” però han repartit igualment lots de Nadal i vals de compra han estat per exemple el Mercat de Canyelles que va repartir 10 lots, un dels quals era un lot de productes valorat en 100€ + 100€ en vals de compra, o també, el Mercat de la Constitució de Viladecans que va repartir 14 lots + 14 vals de compra de 50€ per gastar al Mercat.

Hi ha mercats però que allarguen una mica més els sortejos de les festes com són per exemple el Mercat de Cardedeu, que farà el seu gran sorteig de 600€ per gastar en 10 minuts al Mercat el proper dia 13 de gener o el Mercat de Pallejà, que entre els seus “rascas” no-premiats sortejarà el dia 11 de gener en directe per Facebook Live 6 fantàstics CofresVip d’una estada més esmorzar i/o sopar, proporcionats per una de les agències de viatges del propi mercat.

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »