15 Nit de Tapes amb alegria i felicitat!!!

15 Nit de Tapes amb alegria i felicitat!!!

Orgullosos podem dir que Fica’t aquest 2 de juny va celebrar la quinzena nit de tapes organitzada per l’empresa!

15 vegades de nervis, emoció, felicitat…! Sempre felicitat! Com ja sabeu, les nits de tapes són molt especials pels paradistes, tothom està nerviós per saber si serà un èxit o si faltarà gent, però any rere any hem anat omplint els mercats de gent que s’acosta per veure com aquella nit tan especial el mercat es converteix en un mercat gastronòmic. Les nits de tapes són tot un esdeveniment als pobles però què hi ha darrere de la bona organització d’una nit de tapes?

L’organització prèvia en molts casos esdevé tota una aventura… parlem amb els ajuntaments perquè en cedeixin espai, tallin carrers, ens donin el permís per obrir el mercat, ens cedeixin material i tot això passant per mil tràngols burocràtics! També ens trenquem el cap per veure com animem a la gent que vingui al Mercat, contactem amb proveïdors, preparem el material de difusió i el difonem! Una bona difusió de les nits de tapes és el més important perquè aquesta sigui tot un èxit. Quan per fi ho tenim tot lligat arriba la gran nit… col·loquem el DJ, parlem amb les entitats del poble col·laboradores (grups de ball, actuacions de teatre…), amb els nervis a flor de pell repassem amb el personal de seguretat els senyals d’emergència, les sortides d’emergència, passem per les parades… – Com anirà aquest any? – ens pregunten.

Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès, Mercat de la Constitució, Mercat de Serraparera, Mercat de Canyelles, Mercat de Pallejà i molts més!

Amb alegria i felicitat ja van 15 nits de tapes!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »