Les vendes online dels Mercats Municipals es disparen fins a un 267%

Les vendes online dels Mercats Municipals es disparen fins a un 267%


Ja són varis els Mercats Municipals que ofereixen el servei de botiga online i servei a domicili als seus clients. Fins al dia 14 de març els esforços per fer que els clients compressin a través d’aquest canal eren enormes i el resultat no era gaire satisfactori. Les circumstàncies actuals de confinament, quarantena o aïllament a causa del Covid19 han fet capgirar la situació pel que fa a la visibilitat d’aquest servei.

Mercats com el Barberà del Vallès han vist augmentades les seves vendes online un 267%. La botiga online del Mercat 11 de Setembre ha vist augmentades les seves comandes de 8 o 9 comandes a la setmana a gairabé 150 la setmana passada. Les comandes són recollides pels drivers, equipats degudament amb guants i mascareta, i són repartides dos cops al dia, quatre dies a la setmana.

La setmana del 23 de març s’ha posat en marxa la botiga online del Mercat de la Constitució i ha rebut una allau de comandes. El Mercat ha decidit acceptar tantes comandes com es pugui per tal que la població tingui un servei continuat de botiga online i també adaptar els horaris. La setmana passada es va decidir que a partir d’aquesta setmana les parades tancarien al migdia i ja no obririen a la tarda però els propis paradistes han acordat que treballaran a porta tancada per no deixar de servir a domicili als que fan la compra online a través de la web.

Podeu llegir en aquest article del diari ARA del 24 de març (en el qual hem participat) com el sector de l’alimentació s’ha vist desbordat per l’augment de les comandes online: https://www.ara.cat/societat/supers-desbordats-demanda-entrega-domicili-Coronavirus-Covid-19_0_2422557788.html

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »