Desembre mediàtic a Fica’t

Desembre mediàtic a Fica’t

 

No podíem acabar l’any de millor manera! Aquest mes de desembre Fica’t ha sortit a varis mitjans de comunicació de Catalunya. L’empresa està creixent i això fa que varis mitjans de comunicació s’interessin per la nostra manera de gestionar els mercats. En Manel Rodríguez com a cap visible de l’empresa ha tingut feina aquest mes de desembre atenent als mitjans i intentant explicar el que som, el que fem i com ho fem, sobretot a l’Econòmic del Punt Diari que s’ha interessat pel model d’empresa que lidera i que sembla que va creixent de manera sostenible.

D’altres mitjans, com la Cadena Ser, s’acosten al Manel com a líder d’opinió pel que a mercats es refereix. I no és per menys!!! El director de projectes es passa el dia amunt i avall i coneix extremadament bé la realitat dels Mercats Municipals.

Per últim, a vegades, també ens toca fer d’ambaixadors dels Mercats i en aquest cas en Manel va fer d’ambaixador del Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès al programa Ben Trobats de la Xarxa de Televisions Locals on es va sotmetre a un concurs ben peculiar sobre mercats contra l’ambaixador del Mercat del Ninot Emili Perelló.

Us deixem els enllaços perquè pugueu veure, escoltar i llegir totes les nostres aportacions als mitjans!

 

Article a l’Econòmic escrit per Marta Sardà

http://www.leconomic.cat/article/1297000-fica-t-gestiona-els-mercats-municipals-per-donar-los-vida.html

Programa Ben Trobats

https://www.youtube.com/watch?v=byAyQzRpifg

Aportació al programa Hora 14 de la Cadena Ser Catalunya

https://www.youtube.com/watch?v=2ZF7Vd6jMuk

 

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »