Nou càrrec a Fica’t: Repartidor de felicitat al Mercat 11S

Nou càrrec a Fica’t: Repartidor de felicitat al Mercat 11S

 

Si heu tingut l’oportunitat d’anar al Mercat 11 de Setembre potser l’heu vist repartint felicitat. Doncs si, aquest any a Fica’t hem incorporat una persona molt especial que es dedica a difondre alegria i felicitat al Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès.

El David és un noi de 21 anys que treballa amb nosaltres des de setembre i que compleix la seva missió cada dissabte al Mercat. La seva tasca consisteix en repartir globus als nens que vénen al mercat el dissabte i donar suport als controladors del mercat en alguna altre tasca com ara col·locar carros o qualsevol altre cosa que se li demani. La seva discapacitat no li impedeix treballar com un treballador més i fer-ho amb la millor de les cares i regalant a tots els que treballem amb ell un somriure constant.

-Va ser un pas important a nivell d’empresa, a més el David portava temps dient-me que volia treballar al mercat i no em vaig poder negar a la seva insistència.- comenta somrient el director de projectes Manel Rodríguez.

Efectivament, una altre de les característiques del David és la seva perseverança quan vol aconseguir algun dels seus objectius. Aquest motiu, i perquè és una cara coneguda de Barberà per la seva participació en molts dels projectes del poble, és el que va fer decidir al director de projectes a incorporar-lo a l’empresa.

Benvingut David a l’empresa!!

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »