4a Ñam Session al Mercat de la Constitució de Viladecans

4a Ñam Session al Mercat de la Constitució de Viladecans

Una nit de tapes diferent, plena d’espectacles, diversió per grans i petits i sobretot organitzada amb molta il·lusió, això és el que el passat dissabte 7 d’octubre es va celebrar al Mercat de la Constitució de Viladecans. La 4ª Ñam Session esperada per tots els veïns de Viladecans va ser tot un èxit.

No és una nit de tapes qualsevol, la Ñam Session està pensada per passar en família i amb els amics i veïns de Viladecans. Aquest any els més petits van poder gaudir durant tot el vespre d’animació i tallers pensats per a ells.

La festa va arrencar a les 20h amb una entrada per la porta gran: un sorteig presencial de 400€ en vals de compra pel Mercat de la Constitució. Seguidament, l’espectacle dels Minions va fer ballar, cantar i somriure als més petits. Això no va ser tot ja que a les 21h es va fer un sorteig de lots de productes dels Minion, una gran iniciativa que va tenir a tots els infants il·lusionats durant tot el sorteig.

A partir de les 21.15h DJ Charly va començar a ambientar la festa mentre els Minions es feien fotografies amb tots els que es volien retratar amb aquests personatges tan divertits.

Més tard, a les 22h va començar l’actuació de “Solo Ellas” un duo que va aportar cançons tan emblemàtiques com modernes que tothom va poder ballar i cantar mentre gaudia del fabulós ambient i degustava tapes exclusives que els paradistes van preparar especialment per aquella nit.

El duo de cantants va animar la festa fins les 23.30h que va ser l’hora de fer el sorteig més important de la nit: sorteig presencial de 600€ en vals de compra on tots els que van voler optar a aquest premi van guardar lloc fins a aquesta hora per comprovar si serien els afortunats o no.

Amb aquesta i la Nit de Tapes del Mercat de Pallejà Fica’t ja suma 14 nit de tapes organitzades amb gran èxit!!

Seguim!!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »