Castanyada als Mercats

Castanyada als Mercats

 

Alguns dels mercats del Vallès van optar per celebrar el passat 28 d’octubre La Castanyada. Aquests van ser el Mercat Municipal 11 de Setembre de Barberà del Vallès i el Mercat Municipal de Cardedeu.

A Barberà del Vallès ja es va començar a celebrar un dia abans. El dia 27 a la tarda va comptar amb un Contacontes de la Castanyera on es van explicar els contes típics d’aquestes dates. El dia següent, el dia 28, el mercat va comptar amb la presència d’una castanyera que anava repartint castanyes torrades als clients del Mercat. A més es va celebrar un taller de cuina de panellets ecològics per nens i nenes impartit per l’encarregada de l’establiment Espai Eco del mercat. Al taller hi van participar uns 40 infants que van marxar a casa amb els seus panellets ecològics que van aprendre a fer al mercat.

Per altra banda a Cardedeu, el Mercat Municipal i el Mercat de Pagès van organitzar la Castanyada dels Mercats. En aquest cas, la Castanyera del Mercat i el Pagès Xanquer van repartir un munt de globus a tots els infants que s’acostaven a ambdós mercats. A més, a les 12h es va celebrar un contacontes on la Castanyera va explicar el conte dels Tres Porquets i després els nens i nenes la van ajudar a explicar el conte de la Castanyera a Cardedeu, una dinàmica on entre tots es van inventar un conte basat en el poble de Cardedeu i amb la castanyada.

Amb aquestes dinamitzacions els mercats donen per acabades les campanyes de tardor i es posen a treballar per les properes festes de Nadal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »