Col·laboració amb La Xarxa

Col·laboració amb La Xarxa

 

Fica’t col·labora actualment amb el programa matinal Ben Trobats de La Xarxa. És un magazín matinal dirigit i presentat per Clara Tena. El programa inclou entrevistes a personatges anònims amb molta història per explicar, espectacle, humor, misteri, gastronomia i fins i tot invents!

En aquest espai trobem cada dimecres una secció en la que dos paradistes de diferents mercats municipals ens expliquen com és el seu mercat i ens parlen d’algun producte en concret com els calçots, bacallà o fins i tot vi. En aquest espai és on els paradistes es llueixen i mostren la seva saviesa explicant-nos quines diferents maneres tenim de cuinar el producte, de tractar-lo, de conservar-lo o quines són les seves propietats tenint en compte que no hi ha ningú tan especialitzat en el producte com ells. A més, es sotmeten a un joc de preguntes per esbrinar com és el mercat que representa de l’altre concursant.

És molt important que la Xarxa, i en concret Ben Trobats, aposti per una secció que doni visibilitat als mercats municipals. No podem oblidar que són els professionals dels mercats els més especialitzats en producte i ells més que ningú són els més adients per parlar-ne. Visca els mercats!!

 

Us deixem els enllaços per veure les seccions protagonitzades pels mercats municipals:

http://www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/formatges

 

http://www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/bacalla

 

http://www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/calcots-2

 

www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/someliers

 

https://m1tv.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/fruita-de-temporada

 

http://etv.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/mercats

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »