El Mercat Batega

El Mercat Batega

Un any més “El Mercat Batega” al Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès dissabte 1 de juliol va ser tot un èxit. Tot i la incertesa del temps finalment la pluja va donar una treva i l’afluència al Mercat un any més va ser excepcional. La festa va arrancar amb el conta-contes infantil del monstre de colors i el sorteig de lot de productes d’aquests mateixos personatges que va concentrar a una gran quantitat de nens a les instal·lacions del mercat.

Al voltant de les 21h es va celebrar el segon sorteig de la nit, cortesia de la immobiliària Franjo, que va repartir 1.250€ en vals de compra i  un cap de setmana a Port Aventura. Després del sorteig es van pujar a l’escenari el grup de dansa de l’escola ACM CITY que van demostrar la seva habilitat ballant salsa amb un públic entregat. Al voltant de les 22h va començar el concert de “Solo Ellas” que van amenitzar la festa amb cançons actuals però també amb clàssics que van fer que tot el públic ballés i cantés mentre degustaven les magnífiques tapes del Mercat. La festa va culminar amb un sorteig d’aire condicionat cedir per Ponce Refrigeración i sorteig presencial de 600€ en vals de compra que va obligar a la gent a quedar-se fins l’últim moment per poder optar al premi.

Així doncs, un any més, la nit de tapes al Mercat va estar plena de música i alegria en el context de festa major del poble.

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »