El Mercat de la Constitució celebra el 4t Aniversari

El Mercat de la Constitució celebra el 4t Aniversari

Aquest mes el Mercat de la Constitució ha celebrat el seu 4t aniversari amb una sèrie d’activitats dirigides a tots els públics.

El dijous 19 de juliol el Mercat va celebrar un taller de cuina infantil on els petits xefs de la casa van poder fer un coet amb pa de pessic i fondant. Va ser un èxit i va servir perquè molts petits que romanen al poble durant les vacances d’estiu poguessin gaudir d’una activitat divertida al Mercat.

El mercat també va sortejar cada dia 50€ en vals de compra per premiar als clients més fidels a la “Setmana d’or”. Amb aquests vals de compra els clients tenen el dret de comprar a qualsevol parada del mercat municipal cosa que els hi facilita la seva compra quotidiana. El premi gros, però, va ser el dissabte que es van repartir 150€.

Per últim, divendres 20 de juliol a la tarda es va fer la presentació del Sofregit Artesà de Tomàquet de Viladecans al Mercat de la Constitució. Els assistents van poder provar el producte en mans d’en Mingo del Restaurant Cal Mingo que va preparar un tastet per donar valor al producte de proximitat del poble.

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »