Halloween als Mercats del Baix Llobregat

Halloween als Mercats del Baix Llobregat

 

El passat dissabte 28 d’octubre al Mercat de la Constitució de Viladecans i a Mercagavà es va celebrar la festa de Halloween amb diferents activitats i tallers.

A Mercagavà el mercat durant el matí es va omplir de nens i nenes per celebrar la festa més monstruosa de l’any. Es va organitzar un taller de cuina pels petits de la casa on 40 infants van poder elaborar una ratapinyada feta de xocolata i un pintacares on més de 50 nens es van poder decorar el rostre amb personatges de terror o de fantasia.

El Mercat de la Constitució de Viladecans es va transformar completament per celebrar la festa de Halloween. El mercat es va vestir de circ tenebrós amb decoració i ambientació molt encertada per l’ocasió. Tots els paradistes van decorar les seves parades i fins i tot molts es van disfressar per donar més ambient a la festa.

En aquesta ocasió es va celebrar un taller de cuina amb temàtica de Halloween. Van participar més de 50 nens i nenes que van marxar amb les seves galetes decorades amb motius de la festa.

Ara els mercats preparen un novembre ple de sortejos i activitats per donar el tret de sortida a la campanya de nadal.

 

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »