Market Tours 2018. Marxem a Àmsterdam!

Market Tours 2018. Marxem a Àmsterdam!

 

Ja ha arribat la sortida més especial de l’any! Marxem a Àmsterdam i Rotterdam…!

Aquest any, per votació popular, la sortida que més ha interessat ha sigut als Països Baixos a visitar, entre d’altres, l’espectacular Mercat de Rotterdam, el Markthall! De moment, 25 persones entre paradistes i gerents han reservat ja el seu viatge per veure en primera persona el Mercat cobert de Rotterdam que, com podeu veure a la fotografia té una pinta espectacular!

Sabíeu que el Markthall és l’únic mercat cobert dels Països Baixos? En aquesta zona d’europa els mercats estan tradicionalment al carrer i els paradistes posen i treuen cada dia la seva parada. Per això, a Rotterdam es va decidir l’any 2014 crear l’espectacular mercat Markthall, que acull parades d’alimentació i grastronòmiques, tota una autèntica experiència de compra!

El Markthal de Rotterdam és un edifici residencial i d’oficines amb un mercat a sota! Va ser inaugurat l’1 d’octubre de 2014. L’edifici acull 228 apartaments, 4600m2 d’espai comercial, 1600m2 de restauració i un garatge subterràni de 4 pisos per a més de 1200 vehicles. L’espai comercial té 100 parades de productes frescos i 15 botigues d’ultramarins.

També aprofitarem la sortida per visitar la ciutat d’Amsterdam i alguns dels seus llocs més populars com: el mercat de les flors, la Casa d’Ana Frank, el Barri Roig… per això aquest any sortim el diumenge dia 20 de maig i tornem el dimecres 22!

Market Tours 2018… ja és aqui!!

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »