Market Tours… Rotterdam!

Market Tours… Rotterdam!

Aquest any ha estat un rècord de participació en el nostre famós Market Tours!!!

Els dies 20, 21 i 22 de maig vam celebrar el Market Tours 2018. Un total de 28 persones relacionades amb el món dels mercats vam anar a visitar el Markthall de Rotterdam, el mercat cobert per excel·lència dels Països Baixos. I quin mercat…!!!!!! Parades colorides i plenes de vida feien que passejar pel mercat fos una autèntica distracció. Moltes d’elles gastronòmiques però també n’hi havia de venda de producte. Una guia especialitzada del Mercat i el seu arquitecte ens van detallar la manera tan curiosa com s’havia construït el Mercat, com va sorgir la idea de barrejar habitatges amb mercat, com es gestionen els residus, el moll de càrrega i vam poder gaudir d’un tastet de productes del Mercat.

En total van ser 28 persones les que van viatjar durant 3 dies als Països Baixos: paradistes, gerències de mercats i tècnics d’ajuntaments del Mercat de la Constitució de Viladecans, del Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès i del Mercat de Pallejà.

El Market Tours no és només un viatge per veure mercats sinó un viatge per compartir idees amb altres paradistes, un viatge per fer cohesió dins els mateixos mercats, per fer cohesió amb la gerència i ajuntaments… i perquè no…? Un viatge per sortir de la rutina i aprofitar per veure què s’està fent a altres llocs.

Un plaer per Fica’t haver compartit aquesta experiència amb tanta gent sabia del món dels mercats! L’any vinent més… i millor!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /srv/vhost/ficat.cat/home/html/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 61

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/vhost/ficat.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/vc_templates/vc_gallery.php on line 156
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »