Nit de Tapes i Shopping Night a Pallejà

Nit de Tapes i Shopping Night a Pallejà

El passat 7 d’octubre vam celebrar la NIT DE TAPES i SHOPPING NIGHT a Pallejà. Un any més, els paradistes van obrir les seves portes a les 20h amb els mostradors plens a arrebossar de tapes ideades per ells mateixos.

Un cop oberta la porta van ser centenars de persones que es van acostar al Mercat a participar en aquesta nit tan peculiar. La Nit de Tapes i Shopping Night que Comerç Pallejà va celebrar als voltants del Mercat va fer que moltíssimes persones s’acostessin al Mercat per gaudir d’una nit en la que el poble es va bolcar per recolzar el comerç local.

A més, com a novetat aquest any, dins el Mercat es va celebrar un sorteig on tots aquells que compressin alguna tapa en algun establiment del Mercat tenien opcions de guanyar fins a 200€ en vals de compra per al Mercat de Pallejà. Es van repartir un total de 500€ en diferents sortejos que es van anar celebrant al llarg de la nit.

Incomptables són ja les Nits de Tapes que Fica’t ha organitzat a diferents mercats de la província de Barcelona que sens dubte tenen una gran acollida per part del públic. Amb aquestes accions el que Fica’t intenta és apropar els mercats tant a aquella gent que no n’és client habitual com recompensar als que si ho són amb una nit diferent i plena d’il·lusió.

Mira també la 4a Ñam Session que vam celebrar al Mercat de la Constitució de Viladecans!!


Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /srv/vhost/ficat.cat/home/html/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 61

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/vhost/ficat.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/vc_templates/vc_gallery.php on line 156
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »