Nou èxit de la COMPRA GRATIS!

Nou èxit de la COMPRA GRATIS!

La setmana del 13 al 18 de novembre vam celebrar a diferents mercats la COMPRA GRATIS. Un format que fa contents tan a clients com a paradistes. Cues i més cues de clients que volien bescanviar els seus tiquets de compra per vals de compra. El funcionament d’aquest esdeveniment consisteix en bescanviar tiquets de compra superiors a 10€ de cada parada/local del mercat per vals de 5€ que es poden gastar durant un sol dia.

Aquest any el Mercat de la Constitució de Viladecans va fer una petita variació en el funcionament, per cada tiquet de compra superior a 10€ els clients tenien dret a una tirada a la RULETA DE PREMIS del Mercat. D’aquesta manera els clients podien aconseguir vals de compra o regals de promoció del mercat com una samarreta o una bossa. Finalment van ser gairebé 1.500€ els que el mercat va repartir als clients.

Per altra banda, els clients més experts en aquest esdeveniment van poder aconseguir un munt de vals de compra de 5€ al Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès. Els clients d’aquest mercat ja tenien l’experiència d’anys anteriors i venien entrenats, fins al punt que una de les seves clientes es va emportar 90€ en vals de compra.

El mercat que s’estrenava en aquest tipus de campanya aquest any ha estat Mercagavà, tot i així es van repartir gairebé 4.000€ entre els clients d’aquest mercat, això si, repartits en 360 clients aproximadament. Les cues també van perdurar durant tota l’estona que es repartien vals a Mercagavà.

Així doncs, els clients d’aquests mercats podran consumir els seus vals de compra la setmana vinent cosa que farà que els diners regalats facin un efecte boomerang i tornin als mercats.

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »