Nova figura a Fica’t

Nova figura a Fica’t

 

El manteniment i conservació dels mercats són claus pels mercats. Alarmes, neteja, muntacàrregues, ascensors, plagues… és feina de la gerència garantir que tots els proveïdors compleixen amb els seus contractes i les seves revisions mensuals, trimestrals o anuals. Tot això i serveis reactius a problemes que poden sorgir durant una jornada normal als mercats és del que s’encarrega la nova figura contractada per Fica’t.

“Necessitàvem una persona que aglutinés i resolgués tot aquest tipus d’incidències i que portés un control absolut de manteniment i conservació dels mercats que gestionem” assegura Manel Rodríguez, cap de projectes de l’empresa.

És per això que Raúl Romero s’ha posat al capdavant d’aquesta tasca per millorar i resoldre els problemes que sorgeixen dia a dia als mercats i per fer més fàcil la tasca dels gestors de cadascun d’ells. D’aquesta manera l’empresa garanteix solucions immediates a problemes quotidians com ara “s’ha trencat la maneta de la porta” o “s’ha fos un florescent dels lavabos” així com del compliment dels contractes dels proveïdors.

Raúl Romero és un professional molt competitiu que va començar a Fica’t com a controlador del Mercat Municipal 11 de Setembre de Barberà del Vallès. Ja des de el principi disposat a resoldre petits problemes de manteniment que sorgien en aquest mercat. L’àmplia demanda de mercats que sol·liciten els serveis de Fica’t ha fet que Raúl fos el professional ideal per liderar aquest nou servei de l’empresa.

Felicitats Raúl per aquest nou lloc dins de Fica’t!


Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /srv/vhost/ficat.cat/home/html/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 61
Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »