Tallers de Setmana Santa als Mercats

Tallers de Setmana Santa als Mercats

Aquesta última setmana a diferents mercats es van celebrar tallers de cuina infantil per donar la benvinguda a la Setmana Santa.

Gran èxit a 4 mercats gestionats per Fica’t!! Tan al Mercat de la Constitució com al Mercat de Pallejà es van celebrar els tallers per crear una pròpia mona de pasqua el dissabte 24 de març. L’activitat va tenir molta acollida als dos municipis, es van exhaurir les inscripcions i un total de 40 nens i nenes a cada municipi van gaudir del taller de cuina. Per altra banda, Mercagavà va apostar per una idea més innovadora com va ser el taller de cuina infantil de Cake Pops i, com és habitual a Gavà, el taller es va omplir i es van exhaurir les inscripcions en pocs dies.

Per últim, el Mercat 11 de Setembre de Barberà del Vallès va apostar per fer-ho entre setmana, concretament el dimarts 27 de març, en plena Setmana Santa. A Barberà es va fer un taller de decoració de Mona de Pasqua molt exitós i amb molts assistents.

Només cal veure les fotos per veure que tots els tallers van ser un èxit brutal i que els tallers de cuina infantil aporten molta vida i molts clients potencials als Mercats!!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram


Idioma »